browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

2007 – Val d’ Aran – Andorre

Posted by on 18 september 2007

21 april 2007 (rond 7 uur ‘s morgens)

148555746-M7.00 Het vroege uur en de korte nacht ervoor  zijn wellicht verantwoordelijk voor de niet zo frisse koppen op de foto, maar, iedereen stond te popelen om eindelijk te vertrekken! Maar er mocht niet geaarzeld worden, 1000 km verder stond de soep al op en werden we verwacht bij Marc en Miek in hun fantastisch vakantiehuis. Le Temple sur Lot, de eind bestemming van onze eerste dag is voor de tweede keer onze tussenstop slaapplaats. Na hevige afscheidszoenen vertrok de karavaan richting zuiden. We waren dit keer goed uitgerust, de laptop met OziExplorer en GPS ontvanger . Helaas, een te ijverige opruimbeurt van ondergetekende van zijn laptopke had ervoor gezorgd dat de noodzakelijke drivers in de Prullenbak verdwenen waren! Maar de wonderen van de techniek brachten raad. Ter hoogte van de Pizzahut hield de karavaan halt om met de laptop op zoek te gaan naar een draadloos netwerk, en jawel, om 7.15 uur konden met met de log-gegevens van Peter de benodigde drivers downloaden en installeren. Een kwartier later waren we al terug op pad. 9.15. File! Drie kwartier aanschuiven met nog vele kilometers voor de boeg, niet echt leuk. 10.00 Hoera, lang opgewacht. De eerste vraag van de 110 zonder daktent om “even de benen te strekken” (lees: hun kleine blaas ledigen). 12.00 De ring van Parijs gerond zonder problemen en fout rijden. 19.30 Aankomst aan het prachtige landgoed Lagrèze. Een glas lekkere Champagne, wat moet een mens meer hebben na een dagje Landrover?

22 april 2007

148564481-M 8.23 Na het afscheid van onze gastvrije heer en vrouw volgt de traditionele stop bij de plaatselijke bakker, die gewoonlijk al zijn brood ziet buiten gaan en  bollen we verder richting zuiden.En plots zijn ze daar, de bergen ! 12.55. De grens, we zijn aan het begin van onze eerste roadbook. Fos is het vertrekpunt. Je kan onze tocht via Google Earth helemaal volgen. Wie intresse heeft in onze tracks (.kml) mag altijd even een bericht sturen.

2007-start

 

logo_one-ten2web

 

23 april 2007

Wordt vervolgd

Comments are closed.