browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De voertuigen

Het eerste 4×4 voertuig dat werd aangekocht was een Mahindra. Een Indische remake van de legendarische Willy’s. Een onverslijtbare Peugeot dieselmoter, bladveren, deurtjes en dak van canvas …. comfort: weinig. De eerste tripjes waren naar de Ardennen maar al snel werden plannen gemaakt voor een echte grote reis. Het land van de Catharen werd het eerste grote doel. (lees verder)
De tweede aankoop was een groot avontuur. Met vier trokken we naar Zonhoven om eens te gaan kijken bij ‘de Vital’. Vital, een kranige zestiger kocht en verkocht voertuigen, alles behalve gewone auto’s. En daar stond hij, de Saviem TRM 4000, kompleet met hydraulische winch, sperren enzovoort. Het was een uitvoering met een laadbakje, maar dat was niet zo voorzien in onze plannen….. (lees verder)
De ‘witte’, de eerste Landrover gekocht door Dirk, een droom kwam uit. Hij kocht hem en 10 minuten later waren we onderweg naar de Ardennen. Een grote reis hebben we met deze wagen niet gedaan. (lees verder)
Een andere auto drong zich op met de nakende gezinsuitbreiding. Stond daar toch wel een Landrover Pickup te koop. Een bijna echte gezinswagen, die met wat aanpassingen goed zijn mannetje staat in het terrein. Op zijn palmares staan nu toch al drie reizen, Schotland, Boucle Andorrane en de Boucle Catalane. (lees verder)
F650 GS UPDATE: Vanaf 20/01/2008 rijdt Jan met een F650 BMW bouwjaar 2004. Voornamelijk voor woon-werkverkeer. Tot 31 mei 2006 behoorde hij tot de motorrijders die nog moeten vallen. Wat brokken en een hele tijd later rijdt hij weer geregeld rond. Een droom is toch om ooit ergens te rijden waar veel plaats is en weinig tegenliggers.
dnepr01 Nieuw: Een avontuur? Gekkenwerk? Misschien maar de eerste meters waren geweldig leuk! Wordt vervolg

Bushwakka

Luxe! Indrukwekkend! Waauw! Wa is da? Kun je daarmee door de bergen? Jawel, “da”, dat is een Bushwakka (lees verder)

Tuareg

Tuareg? Van Nicholas. Dit is een van de moiste fietsen die ik al zag. En gelukkig staat hij in mijn garage! (lees verder)

Geef een reactie