browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Mahindra

Autogids besprekingMahindra CJ530 is de volledige naam. Aangekocht in 1993 en op pensioen gestuurd in 2001. De enige wagen die gloednieuw uit de showroom kwam. Een showroom met voor de rest Masseratti en nog een rits dure wagens. Hij was een opvallende verschijning met zijn robuuste look en specifiek geluid. Er is wel eens wat stuk aan gegaan. Er vloekt wellicht nog ergens in de Ardennen een VAB-technieker die een moter open gooide in de gietende regen. Tijdens de eerste grote reis (Land van de Catharen) vielen de deuren eruit, scharnieren afgebroken en dat in januari en in de Pyreneeën. Tot overmaat van ramp begaf de verwarming het ook nog.

Maar, met de kap eraf, de voorruit plat cruisen over de Ardense wegen, scheuren over de Marokaanse pistes. Zonder kap naar de Ardennen, murw geslagen door de wind. Praten onderweg was er niet echt bij, de minste conversatie vergde zoveel van onze stembanden dat we gegarandeerd hees waren bij aankomst.

Soms missen we wel het rebel-gevoel dat deze wagen gaf, de fun tijdens het off-road rijden.

 

 

 


Geef een reactie