browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Peter V

toy_peterPeter is zoals zijn Toyota: stevig, betrouwbaar onverstoorbaar. Net als zijn Toyota pruttelt hij nooit tegen als het niet echt nodig is. Zo lang je hem van eten en drinken voorziet, het maakt bijna niet uit wat, blijft hij rustig verder gaan.
Hij laat zich door niets of niemand opjagen. Hij komt waar hij en zijn Toyota willen, op zijn manier, op hun tempo.
Hij kent zijn auto door en door. Hij weet wat zijn Toyota kan, maar wat nog belangrijker is; hij weet ook wat zijn voertuig niet kan. Steunend op zijn jaren lange 4×4 ervaring (ongeveer 15 jaar) betrap je hem nooit op overmoed. Als er moeilijke passages of momenten zijn is hij één van de personen die zijn mening geeft, en die gerespecteerd wordt.
Hij is niet te beroerd om toe te geven dat zijn Toyota, mede door de leeftijd van zijn wagen, net niet even goed scoort op het zware terrein, als onze LR’s. (Bodemvrijheid, flex, …)
We proberen met zijn allen, tegen beter weten in, om Peter te overtuigen een Def aan te schaffen. Maar ergens is het misschien toch niet zo’n goed idee, want als je uit een waterdichte luxe-4×4 komt is een Def met zijn karakter toch net iets anders.


Geef een reactie